Zomerexpositie bij KunstRondeVenen

Overzichtsfoto Lindeboom 7

Juli 2022 – In de pop-up galerie van KunstRondeVenen is een nieuwe tentoonstelling ingericht, met als thema ‘Zomer’. De galerie bevindt zich in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht. Er hangt en staat werk van achttien kunstenaars. Schilderijen, foto’s, keramiek, glasobjecten en beelden. De expositie is elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 12 tot 16 uur te bezoeken. Op 27 augustus wordt de tentoonstelling afgesloten. De exposerende kunstenaars zullen zelf als gastvrouw of –heer optreden tijdens de openingsdagen.

Divers werk

Op het gebied van schilderkunst is er zowel figuratief als abstract werk te zien. De figuratieve werken variëren van realistisch tot expressief. De beelden zijn abstract en de keramische en glasobjecten kunnen als sierkunstwerken worden gebruikt, maar een glazen schaal kan ook een functionele toepassing krijgen. De foto’s zijn heel divers. Van details van planten en Amsterdamse stadsgezichten in zwart-wit tot twee foto’s van een vrouwelijk model. 
Het is een expositie geworden, die zeker een bezoek waard is. De werken zijn voor geïnteresseerde bezoekers ook te koop. Kijk ook eens op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/KunstRondeVenen voor regelmatige updates!