KunstKado 2022

Kunstkado 2022

KunstKado voor de feestdagen

November 2022 – December is een maand van gezellig samenzijn met familie en vrienden. Een maand ook van elkaar met cadeaus verrassen. In de afgelopen jaren heeft kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen daarop ingespeeld met KunstKado, een verkoopexpositie waarbij kunst van lokale kunstenaars tegen zeer aantrekkelijke prijzen wordt aangeboden. Op 18, 19, 25 en 26 november organiseert KunstRondeVenen KunstKado 2022 in de pop-up galerie in winkelcentrum De Lindeboom 7 in Mijdrecht.

Hierna zal de galerie op deze locatie definitief worden gesloten. KunstRondeVenen hoopt echter binnenkort op een andere plek weer een galerie te kunnen inrichten, want het is gebleken dat een tentoonstelling van kunstvoorwerpen in een behoefte voorziet.
 
Gevarieerd aanbod
 
Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november bieden negen kunstenaars hun werk aan. Het aanbod zal op die dagen bestaan uit schilderijen, collages, keramiek, sieraden en beelden. Op 25 en 26 november zullen zeven kunstenaars aanwezig zijn met collages, schilderijen, pasteltekeningen, keramiek en beelden. Op de vrijdagen zullen de openingstijden van 11 tot 20 uur zijn en op de zaterdagen van 11 tot 17 uur. Met het schenken van kunst geef je iets van blijvende waarde. Een cadeau waarvan nog lang kan worden genoten. Elke kunstenaar biedt op persoonlijke titel haar werk aan. Je kunt dus rechtstreeks met de kunstenaar de betaling regelen en het werk ook meteen meenemen.