Tina van Dijk

Kunstenaar Tina van Dijk

Tina van Dijk

Tina van Dijk is een creatief persoon met een passie voor tekenen en creëren. Sinds 2012 heeft de creatieve kant van Tina veel meer de ruimte gekregen om gezien te worden. Ze vergeet de tijd bij het zelf maken, ontwerpen en tekenen van haar geometrische en symmetrische tekeningen. Sindsdien is ze altijd op zoek naar nieuwe manieren om haar creativiteit te uiten, te verkennen en te verbreden.

Door diverse cursussen te volgen en inspiratie op te doen, blijft haar creativiteit groeien en zich ontwikkelen.

Het ‘zijn’ in het moment, zonder verwachtingen en de verwondering van wat er ontstaat, is iets waar ze blij van wordt. Werken met de imperfecties die erin sluipen tijdens het creëren, daar een draai aan geven en een onverwachte weg inslaan, is waar ze stiekem dol op is. Ze wordt daardoor creatief uitgedaagd en de verrassing is des te groter als de creatie af is, origineel en uniek.

Tina blijft haar eigen stijl ontdekken en deze verder ontwikkelen tijdens het creëren, maar ook door CreaDates te organiseren. Hiermee stimuleert Tina anderen om creativi'tijd' in te plannen èn te nemen. Voor haarzelf is een CreaDate ook een mooi moment om samen met anderen te creëren.

SchilderenTekenen

Details

Atelier/Werkruimte:

Atelier aan huis in Wilnis