Thea Koeleman

Gastexposant Gastkunstenaar Thea Koeleman

Thea Koeleman

Thea heeft een creatieve en zakelijke achtergrond. Vanaf 2015 heeft ze bij Marijke Zwart schilderles gevolgd. Marijke heeft haar kennis laten maken met mooie technieken en deze technieken zijn verwerkt in haar schilderijen met verrassende resultaten. Haar werk is abstract.

Bij Marjolein Berger-Vos van “IntoTuition” in Mijdrecht is ze intuïtief gaan beeldhouwen. Het was voor haar een nieuwe en prettige manier van beeldhouwen. Marjolein begeleidt haar cursisten op een mooie en deskundige manier met de innerlijke reis door de steen, wat bijzondere ervaringen met zich meebrengt!

Naast deze activiteiten werkt ze als Reiki practitioner in haar praktijkruimte in Mijdrecht. Sinds 2019 heeft ze deze uitgebreid met prachtige klankschalen, waar ze veelal intuïtief mee werkt. De combinatie Reiki/ klankschalen werkt extra verdiepend en helend! In september 2021 heeft ze de opleiding familieopstellingen afgerond. Ze geeft workshops waar de familieopstellingen intuïtief begeleid worden met de klankschalen.

Mixed mediaBeeldhouwen

Details

Atelier/Werkruimte:

IntoTuition