Marjolein Berger-Vos

Kunstenaar Marjolein Berger-Vos

Marjolein Berger-Vos

Marjolein Berger-Vos is beeldend kunstenaar en dichter. Zij heeft een bedrijfskundige achtergrond en begon in 2003 te beeldhouwen. Al snel vond ze haar eigen stijl in het Intuïtief Beeldhouwen, waarbij de steen helemaal wordt opengewerkt. Ze werkt vooral met witte albast.

De natuur heeft haar altijd geïnspireerd: de levendigheid, de vormen, de kleuren, het licht, de puurheid, de eenvoud die tegelijkertijd niet simpel is. De mens is ook natuur, maar in hoeverre volgt de mens nog de eigen natuur? Met elk beeld dat Marjolein maakt, leert ze haar eigen natuur steeds beter kennen. Door zichzelf vrij te geven, te spelen, haar impulsen te volgen, komt haar passie tot leven en krijgt haar natuurlijk creatievermogen de ruimte.

Het ruimte maken in de steen, het concentreren op het helder en natuurlijk maken van de vormen, werkt verzachtend en helend. Elk beeld voltooit ze met een gedicht, waardoor de boodschap van het beeld nog dieper kan worden ervaren.

Haar ervaring als beeldend kunstenaar, haar heldere vermogens en ervaring op het gebied van energiewerk zorgen voor een stevige bedding om mensen te begeleiden en te inspireren bij hun creatieve proces.

Met haar bedrijf IntoTuition geeft Marjolein workshops en cursussen Intuïtief Beeldhouwen aan organisaties, scholen en particulieren.

Beeldhouwen

Details

Atelier/Werkruimte:

IntoTuition

Adres:
Reiger 6

3641 TS Mijdrecht

Telefoon:

06 22 49 79 97