Madelon Verwer-Ramp

Madelon Verwer-Ramp

Madelon Verwer-Ramp

Madelon Verwer-Ramp is Beelden Therapeut. Al haar hele leven houdt zij zich bezig met alles wat met creativiteit te maken heeft: verhalen vertellen, zingen, dansen, muziek, toneelspelen en beeldend werken. Zij kan zich erin kwijt en heeft gemerkt dat deze manier om zichzelf te uiten een heel krachtige is. Dat is de reden dat zij ervoor heeft gekozen er haar werk van te maken.

Haar Praktijk voor Beeldende Therapie ‘Pezzettino’ bestaat inmiddels zestien jaar. Zij werkt met kinderen, tieners, volwassenen en met groepen. Als therapeut helpt zij de ander dicht bij zijn/haar gevoelens te komen en hier uitdrukking aan te geven in beeldend werk. Vaak lukt het daarna  makkelijker om er ook woorden voor te vinden.

Het is van belang om als Beeldend Therapeut je eigen mogelijkheden te blijven ontwikkelen. Daarom maakt zij regelmatig eigen werk. Vaak krijgt dit een plek in De Rank.

Madelon nodigt je van harte uit om een kijkje te komen nemen in haar praktijk, Pezzettino, in basisschool ‘De Eendracht’, Eendracht 7 in Mijdrecht.

SchilderenBeeldhouwenMetaal hout

Details

Atelier/Werkruimte:

De Eendracht

Adres:
Eendracht 7

3641 ML Mijdrecht