Hedy Jagtman

Hedy Jagtman

Hedy Jagtman

Hedy Jagtman is autodidact op veel gebieden van de kunst: beeldhouwen, borduren, tekenen, werken met met naald en draad en het maken van collages.

Zij is lid van KunstRondeVenen en de NABK.

Hedy haalt, bij het beeldhouwen, uit de steen wat er al in verborgen zit, wat vaak een onbewust proces is. Haar beelden ontstaan bijna ‘vanzelf’. De meeste beelden zijn ook prachtig als je ze omdraait; twee beelden voor de prijs van één.

Hedy heeft het borduren weer opgepakt en volgt hierin haar eigen weg. Zij gebruikt naast transparante stoffen ook linnen en katoen, vaak eerst geverfd met natuurlijke producten. Zij weet ook zelf niet hoe dit zich weer verder gaat ontwikkelen. Het creatief bezig zijn stopt nooit!

Het maken van collages is een passie, die Hedy ruim twintig jaar heeft beoefend. Sinds 2020 vormen de foto’s en ansichtkaarten van haar collages een mooie herinnering, maar zij overweegt inmiddels weer om deze kunstvorm weer op te pakken. Hedy geeft op afspraak collage-workshops.

Je kunt vrijblijvend contact met haar opnemen, als je meer informatie wilt over een workshop, of als je geïnteresseerd bent ik haar beelden en ansichtkaarten.

BeeldhouwenCollages

Details

Atelier/Werkruimte:

Aan huis

Adres:
Dr. Schaepmanplantsoen 25

3641 AZ Mijdrecht

Telefoon:

06 50 217 238