Astrid de Graaf – Schmeddes

Astrid de Graaf-Schmeddes

Astrid de Graaf – Schmeddes

Astrid de Graaf-Schmeddes legt de natuur vast in gevoelige tekeningen en schilderijen. Haar bij afwisseling realistische, maar ook vrije werk, kent subtiele kleurschakeringen. Zij werkt vooral met acryl en aquarel, maar ook met diverse krijtsoorten, collagetechnieken, et cetera. Haar schilderijen, schapenvachten en vilttechnieken zijn ook een onderdeel van haar werk. Ook kleding, laarzen en lampen worden beschilderd of met textiel bewerkt.

Zowel in de buitenlucht als in haar atelier geeft zij op eigen wijze gestalte aan de door haar gekozen onderwerpen. In haar werk geeft zij uitdrukking aan haar gevoelens. Zij werkt niet alleen voor zichzelf, maar laat vooral ook anderen graag genieten van haar vrolijke werk.

Zij heeft in alle opzichten een creatieve vorming genoten, o.a. aan de voormalige Academie de Schans in Amsterdam (TeHaTex), opleiding tot etaleur, decorateur, stylist en standbouwer.

Zij heeft, als creatieve ouder op de CNS, creatieve workshops gegeven voor de toenmalige stichting De Bijenkort in Abcoude. Daarnaast is zij, sinds 1994, actief als gediplomeerd zwemonderwijzer en verzorgt zij, met name voor jongere en oudere dames en heren, wekelijks diverse sportieve lessen in groepsverband.

In haar sfeervolle atelier, op een unieke locatie in Abcoude, geeft zij al vele jaren les aan jeugdigen vanaf 8 jaar, tieners en volwassenen. Elk jaar exposeert zij in het laatste weekend van mei en in de weekenden van juni. Deze exposities van haar  werk en van haar leerlingen, worden altijd druk bezocht.

Schilderen

Details

Atelier/Werkruimte:

Vanas56 kunst en beweging

Adres:
Meerweg 19

1391 HG Abcoude

Telefoon:

06 49 25 29 66