Angelique Streefkerk

Angelique Streefkerk

Angelique Streefkerk

Creatief bezig zijn is de passie van Angelique Streefkerk van Atelier Lique's Creations & More in Vinkeveen.

Op doek werkt zij abstract en verwerkt zij daarin graag materie. Zij maakt reliëfs en craqs door gebruik te maken van powertex-producten, in combinatie met acryl verf. Hierdoor ontstaan vaak de meest verrassende en mooiste resultaten, waar zij blij van wordt.

Naast schilderijen maakt Angelique ook beelden van zelf hardende klei en doordat zij deze klei zelf maakt, ontstaan er vele mogelijkheden. Veel van deze beelden zijn geschikt om in de tuin te staan: Van ijsvogeltje tot kraanvogel, van kreeft tot kippetje, maar ook menselijke beelden van klei, soms in combinatie met stof, zoals haar Afrikaanse en Masai-beelden. Toen zij hiermee begon was al snel de verslaving niet meer te stoppen. Haar gevoel was meteen: ‘Dit wil ik aan anderen overbrengen; dit is zo veelzijdig en zo leuk!’ Na licenties om les te geven gehaald te hebben, geeft zij ook workshops.

Aan de Wilgenlaan 35 C in Vinkeveen heeft zij een heerlijk grote ruimte waarin zij werkt en haar workshops geeft. Een paar keer per week is er Open Atelier, gezellige lessen waarbij je onder begeleiding aan je creatie werkt. Alle benodigdheden zijn aanwezig en je kunt je werk laten staan. Regelmatig worden in het atelier, in groepjes, ook compleet verzorgde (dag)workshops gegeven in schilderen en boetseren. Maar ook in Specials, zoals Glas beschilderen en Epoxy gieten.

Angelique hoopt je graag eens in haar atelier te begroeten.

BeeldhouwenGlasobjectenKeramiek

Details

Atelier/Werkruimte:

Lique's Creations & More

Adres:
Wilgenlaan 35C

3645EM Vinkeveen

Telefoon:

06 30 46 78 30