Op weg naar de Atelierroute

Marcel Straver Etalageroute 2023

Kunstenaars fleuren winkel-etalages dorpscentrum op

Van 13 tot en met 28 mei 2023 vindt de Etalageroute van KunstRondeVenen plaats. In de winkeletalages in het centrum van Mijdrecht liggen of hangen één of meerdere kunstwerken van 20 beeldend kunstenaars uit De Ronde Venen.

Ontdek tussen kleding, servies, brillen, koffie en wijn de schilderijen en beelden. Voorafgaand aan de Atelierroute op 27 en 28 mei kan iedereen de etalageroute volgen langs de winkels en zo vast kennismaken met het werk van de kunstenaars.

Tot en met 28 mei kunnen de kunstwerken worden bewonderd als voorproefje op het complete werk dat kunstenaars tonen tijdens het de Atelierroute.

Bij elk kunstwerk ligt een kaartje met de naam van de kunstenaar en de locatie waar hij of zij exposeert tijdens de Atelierroute. Dan tonen 68 kunstenaars in vrijwel alle dorpen van De Ronde Venen hun kunstwerken in ateliers en andere gezamenlijke locaties. Het complete programma is te vinden op www.kunstrondevenen.nl

De Atelierroute 2023 vindt plaats op 27 en 28 mei op ruim 38 locaties in De Ronde Venen. Startlocatie is ’t Oude Parochiehuis, Bozenhoven 152 in Mijdrecht.