In aanloop naar de Atelier Route 2023

Gallerie

MIJDRECHT – Kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen is alweer volop bezig met de organisatie van de tweejaarlijkse Atelier Route, die op 27 en 28 mei wordt georganiseerd. Er worden gesprekken gevoerd met beheerders van ruimtes, waar exposities kunnen worden ingericht. Inmiddels is er al voor een aantal van die locaties een toezegging verkregen.
Tijdens de Atelier Route zullen de leden van de kunstenaarsvereniging in alle kernen van de gemeente De Ronde Venen hun werk laten zien. Er zullen dan groepsexposities op een aantal locaties worden ingericht en een groot aantal kunstenaars zal hun atelier openstellen voor het publiek. In totaal zal je op zo’n dertig locaties kennis kunnen maken met kunst en de makers.

Nu al te zien

In de aanloop naar de expositie zullen er ook in de nieuwe galerie van KunstRondeVenen, in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht, al enkele exposities worden ingericht om de interesse in het werkt van de lokale kunstenaars te stimuleren.
Deze maand is in de galerie een nieuwe expositie ingericht met werk van Christine Bergkamp, Elianne Groenhart en Dorien Vos. De expositie is te bezichtigen op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12 tot 16 uur. Van Christine zijn er aardewerk objecten, tekeningen en schilderijen te zien. Elianne stelt haar abstracte schilderijen tentoon en Dorien exposeert zowel realistische als abstracte schilderijen. Er zullen in februari in de galerie ook enkele workshops worden georganiseerd, die inmiddels al zijn volgeboekt.
Ook op de Facebook-pagina kun je de activiteiten van KunstRondeVenen volgen.